Forum

Які базові речі від...

Notifications
Clear all

Які базові речі від 25 Union можете рекомендувати?

3 Posts
3 Users
0 Likes
29 Views
Topic starter
(@uglyduck)
New Member

Хочу зібрати універсальний базовий гардероб і звернув увагу на 25 Union. Які речі цього бренду ви можете порадити насамперед? Цікавлять футболки, сорочки, штани, светри чи інші базові моделі, які добре носяться, легко поєднуються між собою та не втрачають вигляд після прання.

2 Replies
(@mildewed)
Active Member

Якщо збирати базовий гардероб від 25 Union, я б почав із однотонних футболок, класичних сорочок, прямих штанів і легкого джемпера або светра. Такі речі легко комбінуються між собою та підходять як для роботи, так і для повсякденних образів. Мені подобається, що більшість моделей виконані в нейтральних кольорах, тому їх нескладно поєднувати з іншими елементами гардероба. Після прання тканина добре тримає форму, а кольори залишаються насиченими за правильного догляду. Якщо потрібні універсальні речі на кожен день, варто переглянути асортимент на https://25union.com.ua/  де є великий вибір базових футболок, штанів, джемперів і сорочок. 

Reply
(@daybreak)
New Member

Згоден. Базові речі в нейтральних кольорах справді найуніверсальніші й легко поєднуються між собою. Мені теж подобається, що одяг 25 Union добре тримає форму та виглядає охайно після прання.

Reply
Share:
Scroll to Top